Thursday, November 10, 2011

OH~{SHOCK} : STUART LITTLE : Bintang kanak kanak Jerry Maguire

OHH....CITER STUART LITTLE MEMANG SATU CITER TIME KECIK2 YG TOP FAVOURITE..


TAPI LEPAS TENGOK BUDAK KECIK YG JADI KWN STUART LITTLE NIH..RASANYA DAH TUA DAH KITE RUPENYE...
CUBE TENGOK GAMBAR DIA SKRNG..


Makcik makcik.. akak akak,, gadis2.. budak2 sila tengok sekejap2 sahaja.. jangan sampai lupa diri tengok ketul2..huhh!!

OH~{LAWAK} : ASAL-USUL TRADEMARK LAWAK DI INTERNET
HA...TAU DAH??

OH~{COOL}: KUNGFU CAT...WACHAAA..

" Datangla dekat kalau nak kena wachaaaaaa!!!"

OH~{SHOCK} : WHISKEY HALAL BERJAYA DICIPTA

Syarikat minuman ArKay di Amerika telah mencipta Wiski bebas alkohol pertama di dunia dan mendakwa produk mereka rasa seperti Wiski yang sebenar.

Dilancarkan dengan moto "Jangan Minum dan Memandu, Melainkan Ia ArKay", wiski tersebut dikatakan mengandungi alkohol 0%, tetapi pencipta menjanjikan rasa yang sama dengan benda yang sebenar. Ia dicipta agar individu dengan keadaan perubatan atau dengan kepercayaan agama yang melarang pengambilan alkohol untuk minum.

Selepas lima tahun penyelidikan, syarikat minuman beribu pejabat di Florida mencipta wiski bebas alkohol menggunakan perisa tiruan dan bahan-bahan yang selaras dengan peraturan-peraturan European Economic Communityh (EEC) dan US Food and Drug Administration (FDA).

Whiskey ArKay yang dipanggil "Whiskey Halal" di Amrika disahkan oleh Islamic Food & Nutrition Council of America. Wiski ArKay dilancar pada 1 Disember lalu pada harga runcit $10 untuk sebotol 1 liter, dan $4 untuk satu tin.Bagi aq la..x kira ade alkohol atau tidak..kalau tetap memabukkan..TETAP HARAM TAU!!....BENGONG LA..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...