Tuesday, September 20, 2011

OH! FAKTA :10 lagi fakta best yang mungkin anda tak tahu












OH! SERIUS : Pemandu dari China yang gila (MEMANG GILER)



Siap boleh tunjuk peace tue


Cuba tengok gambar kat bawah nie pulak


Kalau tengok pada saiz kenderaan ni kalau tak lori bas.. boleh dia main2.. camne la dia leh berlagak kan?Kalau eksiden..perghhh












Camne katakan korang naik bas tengok driver guna stereng nie.. Berani tak nak naik..

UIH..MENGUCAP BNYK LA DALAM BAS..

OH! SHOCK : PENGEMIS CUN (CHINA)

      Camne kalau korang jalan-jalan jumpa pengemis yang cun,, sweet,, comel,, niat korang berubah tak? yerla..dari derma orang susah jadi nak ushar awek la pulak..admin tak pasti kalau terjadi pada admin^^..tapi cam tak percaya je ada orang comel dan cun jadi pengemis kan?

tengok video di sini

OH! COOL : Apa Mr Bean buat di masa lapang??




                              .. Jom layan sebuah video persembahan Mr.Bean..leh wat kat skolah time hari guru nih^^

                 camne?kreatif betul dia ni kan? mungkin dah ramai tengok,tapi admin nak share jugak..enjoy^^

OH! LAWAK : SELIPAR HILANG DI MASJID (KOMIK)

HAHAHAH..TERBAIK ...CAM DALAM PERTANDINGAN JE PAKAI TU^^


OH! FAKTA ? : CARA ANDA TIDUR DAN MAKSUDNYA


Kata orang cara tidur melambangkan diri kita semasa terjaga.

Betulke? Yang admin  tau adab lelaki dan perempuan tidur jerla. Tapi itu cari sendiri k?










.ADMIN nyer no.3...^^

OH ! FAKTA ? : Apa yang kita nampak dari kaca mata kanak-kanak














 


Tiba-tiba teringat masa kanak-kanak dulu..cari fakta mengenai kanak-kanak le..hee

OH! LAWAK : KUCING IN THE MOOD (FAIL BI)


LAYAN JE LA KUCING NIH..
,
,
,
,





,
,
,
,
,
,
,
,












yg x elok...jgn pndng^^ha2

OH! JAPAN : BANDAR UNTUK KANAK2 SAHAJA..








Kembali pada tajuk, Di Jepun.. sebuah taman replika menyupai bandar diberi nama Kidzania telah di bina. Di sini, kanak-kanak akan merasai kehidupan dewasa yang mereka bayangkan. Dari jadi pembaca berita hinggalah kepada menjadi seorang ahli bomba.


Yang sebenarnya.. Jepun merupakan negara yang ketiga membuat bandar seperti ini dan ianya mendapat sambutan yang menakjubkan. Apa yang paling menarik ialah, setiap kanak-kanak berpeluang menghidupkan impian mereka selama setengah jam dan ibubapa tidak dibenarkan sama sekali untuk mengganggu kanak-kanak.




cam best je kan? Semoga nanti adala kat Malaysia.

OH! THUMBS UP :Cara mudah untuk tidur semasa kerja( ponteng kerja)




Admin bukan nak ajar, tapi nak kongsi je.. Jangan buat pulak tau

Belilah Sleep Safe Tape

bagaimana ia berfungsi???


































Tadaaaa.. anda dah berjaya..boleh digunakan di dalam kuliah, seminar mahupun ketika menemani rakan anda memandu di waktu malam..hehe

OH ! SHOCK : Bandar mati di China




 Kali ini bukannya bandar terbuang, ada tumpahan toksid ke ape ke. Ini merupakan sebuah bandar yag boleh menampung sehingga sejuta penduduk dilengkapi dengan semua kemudahan asas seperti sebuah kotaraya.. Peliknya, tiada siapa yang ingin berpindah meskipun hampir semua bangunan telah habis di jual.. y??? y???










Building Area Kangbashi started within the state of the project in Ordos - a city in the province of Inner Mongolia, the source of wealth which is coal mining. Built up area of office buildings, administrative centers, government agencies, museums, theaters and sports facilities, as well as residential quarters. But there is one problem. In an area with more than one million inhabitants, is still almost no one lives. Despite the fact that most of the property is already purchased and planned that by 2010, a district will be populated Kangbashi still empty.


Camne tue?Apeke masalahnye?ishhh.. rugikan???

EM ! FAIL : APABILA NAK SEJUK ..TERJAH SAJA LA

Apa yang korang lakukan kalau panas sangat sangat? Kalau kebiasaannya mandi jerla jawapannya. Minum air sejuk.. takpun pergi tepi pantai cari ABC ke..Laici Kang ke.. best best..

Tapi cuba tengok mamat ni.. Exam dah dekat.. nak keluar nnt tak belajar pulak. Nak pergi library wat sakit hati je tengok couple-couple wat post nak bermanja.. berbisik bisik..cuit mencuit.. memang tak boleh study camtu.. Jadi?


kalau tak sejuk lagi tak taula.. tapi yang pasti habisla berlengas rumah tu nanti..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...