Tuesday, October 18, 2011

OH ~ SHOCK : LAGI GAMBAR SEPERTI KEJADIAN DIGILIS VAN DAN LORI     GEMPAR SATU MALAYSIA BILA MENONTON VIDEO TENTANG SEORNG BUDAK PEREMPUAN DIGILIS VAN DAN LORI..NAMUN KEJADIAN TERSEBUT MERUPAKAN SALAH SATU JE RUPENYER..BNYK LAGI KEJADIAN SERUPA YG BERLAKU SPERTI ITU..DAN NAK TAU APE YG ORNG2 AWAM BUAT???!!..
ADMIN F2JL : DIORNG NIH INGAT ROAD SHOW KE APE?..TOLONG LA..

OH ~ LAWAK : HILANGKAN PERUT BUNCIT DENGAN PANTAS (HYPNOSIS)

Mungkin tips ini boleh anda gunakan seandainya anda ada perut yang buncit..


ADMIN F2JL :jangan marahh arrrr

OH ~ LAWAK : CARA-CARA UNTUK MENJAGA BAYI DENGAN BERETIKA


HAHA...YG LAST TU MATI LA JAWABNYER

OH ~ TAZKIRAH : SIAPA YANG PALING BERKUASA?

(1) TANPA AQ KO X KAN LEH MAJU.

(2) .JAP2...KO TU SAPE?...
SAPE YG CIPTA KO?..

(1).....ERR....


JGN INGAT YG PERANTARAAN INI KEKAL SELAMANYA..ALLAH JUGA YG KEKAL ABADI

OH ~ COOL : JAM TANGAN BER' I-POD '

iPod Nano ialah iPod yang terkecil dalam keluaga iPod. Eh what? Lain macam ayat tadi oh whatever. Anyways iPod yang terkecil ini berbentuk segi empat tepat dan mempunyai LCD sama seperi Touch dan Shuffle. Yang menariknya banyak third party yang mengeluarkan aksesori yang boleh menukar sebuah Nano memjadi sebuah jam tangan.

This is one such "conversion kit". Tali jam dan pemegang iPod Nano "SLAP" dibawah dibuah dari silikon. Ianya dikeluarkan oleh Griffin Tech dan dijual dengan harga USD 24.99 satu. I dunno about you tapi agak cool juga kaler dia.


Laporan asal Griffin Tech

OH ! SERIUS : UPDATE TERBARU TENTANG BUDAK PEREMPUAN YG DIGILIS VAN DAN LORI


gambar bagaimana seorang perempuan membantu budak perempuan itu sebelum kehadiran maknya

Malam tadi admin ada share sebuah video mengenai seorang kanak kanak perempuan yang digilis, namun yang lebih menyedihkan ialah bagaimana sikap orang ramai yang hanya melihat kejadian itu.


gambar keluarga mangsa bersama ibu dan abangnya

ayah dan ibu yang sedang menunggu di luar hospital

Admin nak tau jugak update tentang berita ini. Menurut sebuah surat khabar, kanak kanak perempuan yang dikenali sebagai Yue Yuem masih dalam keadaan koma dan masih dirawat di hospital. Namun menurut surat khabar di China mendakwa, doktor mengesahkan kanak kanak perempuan itu diishtiharkan " Otak Mati" atau brain dead dan akan mati bila bila masa dari sekarang.mangsa dalam keadaan koma

Pihak berkuasa juga sudah menangkap pemandu van dan lori. dan sekrang, pengguna internet yang mahir sedang cuba mendapatkan gambar jelas orang awam yang lalu lintas dan tidak menolong dalam kejadian itu.

Ini kalau lah tertangkapnyer mereka2 yg wat selamba dek tu...memang kne sula ngan kayu balak la...!!..hina betull!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...