Wednesday, September 14, 2011

OH ! COOL : REAL GAME ANGRY BIRD




Kalau dah fanatik^^..semua mende nak real..anway..








                                 Menarik jugak idea nie..mesti ramai pelancong nak cuba main..kan?

OH ! FAKTA : EFFECT PLAYING VIDEO GAME...

         Hari ini ADMIN akan tunjukkan penyakit-penyakit atau kesan yang hadir dari perangai yang suka main games..setiap masa nak main games jeee







kurang-kurangkanlah bermain games.. memang seronok.. tapi.. kalau dah sampai sakit-sakit camni bawak2la berehat

OH ! GAME : THE TRUTH ABOUT WARCRAFT....

Adakah anda kenal dengan watak Juggernaut? Jahrakel? Dwarfin Sniper? Razor? Jikalau anda kenal mingkin anda merupakan pemain Warcraft atau DOTA. Jualan melebihi 11 juta salinan. Warcraft merupakan permainan yang paling terkenal di muka bumi terutama di Asia. Berikut adalah fakta mengenai Wacraft.


OH ! L A W A K : GIRLS WITH OUT MAKE UP ...

OH! FAIL : MADE IN CHINA...


BENGANG DENGAN BARANG TIRUAN BUATAN CHINA

Pernah dengan telefon china? Mainan china? Kereta china? Makanan china? Ubat china? sedaya upaya elakkanlah dari membelinya.  So, kat bawah nie nak tunjukkan beberapa contoh permainan dari china yg kite tau nama sebenarnye tapi diubahsuai untuk mngelakkan kene saman kot.. mmg fail!!












OH! SERIUS? : HARI RAYA DI CHINA ( bukan hari raya aidil fitri ye..^^)



BILA TIBA HARI RAYA~~~ SEMUA INSAN BER~~~~~~..(sila sambungakan selepas melihat gambar

di bawah ini)











lalalala..^^

OH ! THUMBS UP : Koleksi gambar TILT - SHIFT


Kalau anda tahu apa dia gambar tilt-shift.. anda mesti kagum dengan gambar-gambar do bawah ini.. Kalau tak tahu
apa itu tilt-shift apa kata tengok dahulu gambar-gambar ini dan ADMIN terangkan di bawahnya.. Mesti anda akan
tengok sekali lagik..Hehehe.. Tak percaya??










ok.. mungkin ada yang beranggapan ini adalah gambar model skala kecil kan? yerla-yerla..anda tak kagumpun.. hahaha.. pedulik hape.. tapi jom tengok contoh 2 gambar di bawah


camne... real tak model nie..sebijik mcam betul kan?


gambar tilt-shift adalah teknik untuk memperlihatkan bende/ permandangan yang betul kelihatan seperti model skala kecil.. Semenjak kali pertama ADMIN tengok beberapa contoh gambar-gambar menggunakan teknik ini, ADMIN terus terpikat.. Ada yang sudi nak ajar ke??Huuuu

OH ! EMOTION : Cinta itu buta!! Tanpa cinta boleh jadi sengsara..














yang penting ada cinta ye tak? ikan di laut, asam di darat, dalam periuk bertemu juga

OH! COOL : Gambar Permandangan Menarik : Pantai Hitam di Iceland



Menjadi tumpuan banyak filem sci-fiksyen, pantai pasir hitam memang lain dari yang lain. Bersesuaian dengan namanya, tiada pasir seumpama tepung seperti di Pulau Tioman... yang ada hanyalah pasir hitam.

Terletak di Vik, Iceland,pasir hitam sebenanya ialah hasil campuran letusan lava gunung berapi dan lumut.lumut.. memang unik.














Tapi pasir, ini tak berbahaya..subur lagik.. tapi tak taula kenapa takde gambar orang mandi kat sini..

OH ! THUMBS UP : Jom buat lampu syiling yang cun dengan kos rendah



kali nie ADMIN nak kongsi cara buat lampu syiling yang cantik dan kemas ala2 romantik tapi murah je kosnye..nak buatpun senang..

camne..cantik tak? rasa-rasa buleh agak tak apakah perlatan di gunakan.. ADMIN rasa melalui gambar anda mesti dah faham bagaimana nak buat..







ok inilah cara-caranya..camne?faham tak?hehe.. kalau creative tukar2la warna sudu ke ape ke.. leh wat jual kat pasar malam ape.. rm20 pun laku nie...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...