Wednesday, November 2, 2011

OH ~ LAWAK {KAW2} : I NAK MILO AIS ,WWE (VIDEO)

WEHH..


YEE..


MANE MILO AIS AQ??


HAAA???


HUHUHUHUHUHU^^







HAHA..KEMARUK DAH...

OH ~ LAWAK {KAW2} : SKILL UNDERTAKER (VIDEO)

LAAAAA......


BNYK SNGT LA PULAK SKILL UNDERTAKER NIH...


TENGOK KAT TV3 KUL 11 MLM PS BACA YAASIN...CHOPSLAM JE YG AQ NMPK...


TAPI NIH....HAHAHAHAHAH...












hah..yg last tu sng je nak buat..^^

OH ~ {SHOCK} : BURUNG YG MASIH HIDUP WALAUPUN ANAK PANAH TEMBUS DI KEPALA

Seekor burung camar dikatakan sangat ajaib kerana telah dijumpai masih lagi hidup walau kepalanya melekat dengan sebatang anak panah automatik. Burung ini juga masih lagi mampu terbang meskipun anak panah yang jelas kelihatan itu menembusi di antara mata hingga ke belakang kepalanya.
Burung Ini ditemukan oleh Graham Rhodes oleh seorang jurugambar yang tinggal di Scarborough, turut mengaku terkejut mengenainya.
Rhodes, yang menguruskan Aakschipper Galeri, mengatakan dia percaya anak panah tersebut adalah daripada panah automatik dan dia juga khawatir bahawa apabila munculnya kejadian ini, akan memberi kesan buruk kepada penduduk di sini.
“Apa yang merisaukan saya adalah bayangkan jika muncul seseorang berjalan-jalan di Scarborough dengan membawa panah automatik dan menembak burung,” katanya.
“Jika dia menembak burung camar di langit dan tiba-tiba tidak kena. Mungkin akan mengenai orang lain.”
“Sangat sukar untuk percaya apabila burung itu masih terbang dengan anak panah di kepala kerana jika kita fikir, benda itu pasti akan membataskan pergerakannya.”
“Namun burung itu nampak benar-benar normal,” katanya kepada Scarborough Evening News.
“Burung camar muncul kerana sekarang adalah musim kimpoi dan saya selalu melihat ia dengan pasangannya ketika saya membawa anjing saya berjalan-jalan di kawasan itu.
“Suatu pemandangan yang sangat menyedihkan adalah apabila munculnya dua ekor helang harrier di kawasan ini untuk mengusir camar-camar tersebut.”
Geoff Edmond, inspektor polis di Scarborough mengatakan, ini sangat ‘mengerikan’ dan ‘benar-benar haram’ untuk menembak burung.
“Sungguh luar biasa apabila camar dengan anak panah di kepala masih lagi terbang walau objek tersebut telah menusuk otak dan meretakkan tengkoraknya,” tambahnya.

OH ~ LAWAK {KAW2} : THE ROCK VS TRIPLE H (VIDEO) PART 2

  HAHAHAHA..KALI NIH MERAJUK SAL LAIN PLAK...


     PART 2 BERMULA....ACTION !!!! ^^




video
 

OH ~ LAWAK {KAW2} : THE ROCK VS TRIPLE H (VIDEO) PART 1

                                      MUAHHAHAHAHAHA....GAY KE DIORANG NIH??..^^






video

MEMANG KREATIVE LA SAPE YG WAT NIH..

ADE SAMBUNGANNYER..TUNGGU
     

OH ~ {GAME} : 10 KONSUL GAME YANG X LAKU

www.semua-nyata.blogspot.com
Dengan layar bewarna merah dan hitam layar dijamin mata anda akan sakit selama berjam-jam setelah gameplay.

2. Philips CD-i
www.semua-nyata.blogspot.com
Ini hanya bermain CD interaktif dan lebih dari VCD player interaktif dari game konsol yang sebenar.

3. Tiger Game.com
www.semua-nyata.blogspot.com
Dalam mode Tiger klasik, Game.com menampilkan layar sentuh monokrom.

4. Atari 7800 System
www.semua-nyata.blogspot.com
Ini adalah produk paling gagal dari atari

5. Gizmondo
www.semua-nyata.blogspot.com
Gizmondo pengasas terakhir sampai dihubungkan dengan kejahatan terancang.

6. Vectrex Console
www.semua-nyata.blogspot.com
Bentuknya yang kurang menarik membuat ramai orang yang tidak menyukai produk ini

7. Panasonic 3DO FZ10 Console
www.semua-nyata.blogspot.com
Sementara versi Panasonic dari 3DO adalah yang paling berjaya dari seluruh produk console game buatan panasonic, tidak cukup untuk menyelamatkan konsol tersebut daripada muflis.

8. Atari Lynx
www.semua-nyata.blogspot.com
Atari mencuba memasuki pasaran game portabel tetapi akhirnya gagal dengan Lynx.

9. Atari Jaguar CD

www.semua-nyata.blogspot.com
Sementara Jaguar asli dapat dianggap sederhana berjaya, CD Jaguar ptambahan adalah bencana yang lengkap yang melahirkan total 15 pertandingan.

10. Nintendo 64DD
www.semua-nyata.blogspot.com
Produk ini gagal di keluarkan kerana ramai yang tidak suka dengan produk ini

11. CBS Colecovision
www.semua-nyata.blogspot.com

OH ~ {SHOCK} : TERTEMBAK KEMALUAN SENDIRI (ADUSS!!!)

Posted Image
Seorang lelaki Amerika Syarikat bakal menghadapi dakwaan berkaitan senjata api selepas dia secara tidak sengaja tertembak dirinya sendiri di kemaluannya - dengan pistol merah jambu milik tunangnya.

Joshua Seto, 27, membeli-belah bersama tunangnya Cara Christopher, 26, di Chandler, Arizona, ketika dia menyelitkan pistol itu pada ikatan tali pinggang hadapan seluarnya.

Polis berkata dia secara tidak sengaja telah melepaskan tembakan ketika itu dan peluru tersebut mengenai alat kelakiannya dan menembusi paha kirinya.

Tunangnya kemudian menghubungi 911 dan telah dibantu cara mengendalikan luka tersebut serta telah diberi panduan supaya ia menekan secara terus luka tersebut bagi memperlahankan pendarahan.

"Saya sedang melihat. Ia cukup buruk," katanya kepada operator 911. "Beliau masih sedar, terdapat banyak darah."

Seto telah dikejarkan ke hospital tetapi kemudian dibenarkan keluar selepas rawatan, menurut laporan Republik Arizona.

"Kita tidak tahu jika dia mengalami apa-apa kerosakan yang kekal," kata Sarjan J Favazzo dari Jabatan Polis Chandler.

"Kes itu masih di dalam siasatan dan kita masih dalam proses untuk menentukan sama ada untuk mendakwanya."

OH ~ {SHOCK} : LAGI GAMBAR APEK (KHAIRUL FAHMI) YANG KONTROVESI

Agak kontroversi sekali lagi penjaga gol pujaan hati Malaya, Khairul Fahmi Che Mat. Semalam atau dua hari lepas, tersebar gambarnya bersama Dahlia Teck dan rakan rakan perempuan yang lain sedang berhibur disebuah parti. Yang buat kontroversi adalah terpampangnya botol Black Label yang sudah dibuka dan beberapa gelas di atas meja mereka. Khairul Fahmi bikin kontroversi lagi. Ada dalam satu blog tapi ADMIN lupa blog apa, Khairul Fahmi enggan menjawab persoalan itu apabila ditanya media. Tak sudah sudah cerita tentang Khairul Fahmi. Apa pendapat korang? 
[Terbakor Hot] Gambar Khairul Fahmi, Dahlia Teck berhibur bersama Black Label tersebar
Gambar-gambar tersebut bukan sahaja disiarkan oleh Oh! BulanRotikaya.com atau Media Malaya.com sahaja, malah turut disambut oleh beberapa blog politik terkenal sepertiEmpayar Pemuda dan Keris Pusaka berkenaan perkembangan terbaru Apex yang berasal dari Kelantan itu.
Media Malaya.com yang menerima gambar-gambar tersebut melalui emel diberitahu oleh pengirimnya bahawa Apex, Dahlia dan rakan-rakan mereka berhibur di sebuah restoran eksklusif, Werner’s, di Changkat Bukit Bintang baru-baru ini.
Laman web Oh! Bulan yang menyiarkan gambar-gambar dari Media Malaya.com itu turut mempersoalkan mengenai beberapa botol minuman keras yang terdapat di atas meja di dalam gambar tersebut.
[Terbakor Hot] Gambar Khairul Fahmi, Dahlia Teck berhibur bersama Black Label tersebar
ADMIN F2JL : Agak bulat mata memandang pakaian yang dipakai oleh Dahlia Teck dan rakan rakannya. Eh, kenapa muka Apex merah ek? Eleh, photoshop tu! Bak kata peminat peminat Apex
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...